SPREMEMBE PRI ODDAJANJU RAZPISA ZA MLADE MC/KLIŠE 2020

Glede na trenutno dogajanje zaradi epidemije se bomo morali vsi skupaj malo prilagoditi. MC Litija in Kliše sta zaprla svoja vrata in ne izvajamo več aktivnosti – ampak vseeno še vedno poteka Razpis za mladinske projekte 2020! Tudi ta se prilagaja. In vse prilagoditve so v smeri čim manjšega stika z ljudmi in z namenom, da lahko vse opravite od doma!

Zaradi izrednih razmer smo se odločili, da

  1. PODALJŠAMO ROK za en teden, s 17. marca na 24. marec 2020. Rok je podaljšan predvsem zaradi pozne spremembe načina oddaje. 
  2. Po novem lahko vlogo oddate ELEKTRONSKO preko e-maila: razpis.mcklise20@gmail.com, ki je bil ustanovljen samo v namen tega razpisa. V zadevo napiši: »Razpis za mlade 2020«, kot priponko priloži svojo vlogo za razpis, ki pa mora biti podpisana in skenirana ter tudi sken Klišejeve izkaznice.
  3. V primeru, da ti ali kdo iz vašega društva še nisi član Klišeja in bi se rad včlanil, pa zaradi izrednih razmer ne gre, priloži podpisano PRISTOPNO IZJAVO, ki bo veljala enako kot obvezna priloga Klišejeve izkaznice. Le-to dobiš tukaj: https://klise-klub.si/postani-clan/. Z oddajo pristopne vloge se zavežeš, da boš vpis v Kliše opravil, ko bo to mogoče.

V primeru, da imate še kako oviro pri izpolnjevanju (npr. lahko se pojavi težava, da niste zastopnik društva in težko pridobite podpis zastopnika), pa vas prosimo, da nas kontaktirate (danijela.s@klise-klub.si / masa.sorsak@mclitija.si), da težave rešimo skupaj. 

p.s. Besedilo razpisa, vlogo in plonk listek pa najdete tukaj: https://mclitija.si/javni-razpis-za-sofinanciranje-mladinskih-programov-in-projektov-2020/

Ostanite varni! Ostanite doma!

Vaša MC & Kliše