Javni razpis za sofinanciranje mladinskih programov in projektov 2020

Mladinski center Litija in Klub litijskih in šmarskih študentov (KLIŠE) objavljata javni razpis za sofinanciranje mladinskih programov in projektov v letu 2020. Preveri besedilo razpisa in si prenesi vlogo za razpis.

NOVO! Letos smo pripravili tudi pomoč – plonk listek, da bo izpolnjevanje še lažje!

Namen razpisa je spodbuditi aktivno participacijo mladih, omogočiti kakovostnejše mladinsko delo in podpreti izvedbo programov/projektov, ki jih izvajajo mladi in zajemajo tiste vsebinske aktivnosti, ki mlade usposabljajo za aktivno družbeno delovanje ter prispevajo k osebnemu razvoju ustvarjalnih posameznikov in celotnega mladinskega dela.

Prijave na javni razpis za sofinanciranje mladinskih programov/projektov v letu 2020 morajo biti oddane do ponedeljka, 17. 3. 2020, osebno v pisarni Mladinskega centra Litija do 12.00 ali po pošti, kot priporočena pošiljka vključno do 17. 3. 2020 (velja datum poštnega žiga) na naslov Mladinski center Litija, Ponoviška cesta 12, 1270 Litija.

Če nisi prepričan, pridi preverit na delavnico! Za pomoč pri pripravi vloge bomo v sredo, 26. 2. 2020 ob 18.00 v prostorih Kluba litijskih in šmarskih študentov, organizirali kratko delavnico. Na njej bomo predstavili razpis, pojasnili razpisne pogoje in odgovarjali na vaša vprašanja.

Logotipe razpisovalcev dobiš tukaj (MC) in tukaj (KLIŠE).

Poleg logotipov, morajo nosilci mladinskih projektov/programov, ki bodo izbrani s strani razpisne komisije, pri promociji in predstavitvah projekta/programa uporabiti tudi pripis »Program/projekt je sofinanciran s strani Mladinskega centra Litija in Kluba litijskih in šmarskih študentov«.

Besedilo razpisa MC&Kliše 2020

Vloga za razpis MC&Kliše 2020

Razpis MC&Kliše 2020-plonk listek