Loading Dogodki

« All Events

Dnevni center

20 septembra @ 14:00 - 20:00


Lokacija: MC


Event Navigation

Dnevni center je prostor, kjer lahko mladi aktivno preživljajo svoj prosti čas in se družijo. Ponedeljki so po večini družabni, srede filmske in petki prostovoljski.

Na voljo je pestra izbira družabnih in računalniških iger, materialov in opreme za ustvarjanje in polna skleda malih norih idej. Ves čas je v centru prisoten mladinski delavec, ki poskrbi, da mladim ni nikoli dolgčas in pomaga pri uresničevanju malih in velikih idej.

Organiziramo široko paleto dejavnosti za aktivno in koristno preživljanje prostega časa, uresničevanje različnih interesov mladih ter mladim omogočamo vključevanje v širše družbeno okolje.

Dnevni center je odprt med 14.00 in 20.00.*


* V dnevnem centru, je na podlagi obvestil in navodil NIJZ potrebno, da obiskovalci in zaposleni v MC prihajajo zdravi, da uporabljamo zaščitne maske, skrbimo za redno in temeljito higieno rok, skrbimo za upoštevanje varne medsebojne razdalje, redno zračimo in razkužujemo prostor ter upoštevamo pogoj PCT za vse obiskovalce saterješ od 12 let.
V primeru pojava simptomov obolenja s COVID 19 pri uporabniku_ci, ga je/ jo je mladinski delavec dolžan napotiti domov. V primeru pozitivnega rezultata okužbe s COVID 19, prosimo, da o tem obvestiš vse osebe, s katerimi si bil_a v stiku v obdobju 2 dni. Prav tako prosimo, da o tem obvestiš tudi mladinskega delavca.
V primeru inšpekcijskega nadzora morajo obiskovalci starejši od 12 let predložiti dokazilo o izpolnjevanju pogoja PCT.