Loading dogodki

« All Events

  • Ta dogodek je minil.

Dnevni center

17 januarja @ 14:00 - 20:00


Lokacija: MC


Event Navigation

Dnevni center je prostor, kjer lahko mladi aktivno preživljajo svoj prosti čas in se družijo.

Na voljo je pestra izbira družabnih in računalniških iger, materialov in opreme za ustvarjanje in polna skleda malih norih idej. Ves čas je v centru prisoten mladinski delavec, ki poskrbi, da mladim ni nikoli dolgčas in pomaga pri uresničevanju malih in velikih idej. Za preganjanje dolgočasja danes skrbi Anže 🙂

Vsak ponedeljek in sredo, včasih tudi ob petkih, si ga v dnevnem centru MC Litija vzamemo bolj na izi in »delamo po svoje«. Igramo pikado, ročni nogomet, kartamo, debatiramo…Pridruži se nam!

Dnevni center je odprt med 14.00 in 20.00.*


* V dnevnem centru, je na podlagi obvestil in navodil NIJZ potrebno, da obiskovalci in zaposleni v MC prihajajo zdravi, da uporabljamo zaščitne maske, skrbimo za redno in temeljito higieno rok, skrbimo za upoštevanje varne medsebojne razdalje, redno zračimo in razkužujemo prostor ter upoštevamo pogoj PCT za vse obiskovalce stareješ od 12 let.
V primeru pojava simptomov obolenja s COVID 19 pri uporabniku_ci, ga je/ jo je mladinski delavec dolžan napotiti domov. V primeru pozitivnega rezultata okužbe s COVID 19, prosimo, da o tem obvestiš vse osebe, s katerimi si bil_a v stiku v obdobju 2 dni. Prav tako prosimo, da o tem obvestiš tudi mladinskega delavca.
V primeru inšpekcijskega nadzora morajo obiskovalci starejši od 12 let predložiti dokazilo o izpolnjevanju pogoja PCT.