Zgodilo se je: Uročena klet

Tokratni zapis začenjamo s pohvalo in zahvalo. Najprej pohvala, za vse prostovoljce, mladinske delavce in mlade, ki so sodelovali pri idejni zasnovi in izvedbi letošnjega dogodka ob Noči čarovnic, ki smo ga poimenovali UROČENA KLET. Delo se je začelo ze z začetkom oktobra in ni ga bilo malo. Bravo še enkrat. Super ekipa, super dogodek!

Sodelovali so: Marko Bjelčević, Sandra Juvan, Denis Lihić, Žiga Lupše, Anže Malis, Bine Nemeček, Patrick Osredkar, Danijela Sitar, Nadja Škrbec Juvan, Marta Šporin in Tjaša Vidergar.

Za vse, ki ste dogodek zamudili pa objavljamo kratek aftermovie, da vas spodbudimo k obisku naslednje leto. Obljubimo, da bomo še bolj grozni ???. Ogledate si ga lahko s klikom na sledeči link: https://youtu.be/lEwOI_vdMls. Avtor videa je Nace Bevc.
Zahvala pa seveda vsem obiskovacem, ki ste nas na zadnji dan oktobra obiskali. Upamo, da smo dosegli naš glavni namen in nam je uspelo, da smo vas prestrašili. Hvala za vse vaše pohvale, resnično nam dajete energijo za vse projekte, ki se jih lotimo.

Za fotografije na dogodku je poskrbel Žiga Lupše. Utrinke lahko preverite v spodnji galeriji.

Upamo, da se v enako številčnem obisku, vidimo tudi prihodnje leto.