Zgodilo se je: Uročena klet 2023

Na zadnji dan oktobra je klet Kulturnega centra Litija spremenila podobo in iz povsem navadnega (po)poplavljenega prostora odprla vrata v svet strahov. Obiskovalci so se lahko sprehodili skozi klet, kjer so jih »pozdravili« čarovnica, ki je zakuhala vse skupaj, morilski mesar, zombiji, morilec Jeffrey in ujetnica.

Za popestritev dneva smo v dvorani za najmlajše pripravili projekcijo »Halloween« risank, za nekoliko starejše pa filma Frankenštajnček in Psiho.

Kljub slabemu vremenu se je po centru ves popoldan razlegal krik starih in mladih, kar je nam, organizatorjem vabilo nasmeške na obraze. Hvala vsem, ki ste nas obiskali! Vaše pohvale so naša vzpodbuda in motivacija, da smo vsako leto boljši. Obljubljamo, če nam boste dovolili, vas bomo prestrašili tudi naslednje leto!

Sedaj pa pohvale, v prvi vrsti prostovoljcem, mladinskim delavcem in ostalim sodelavcem, ki so omogočili izvedbo dogodka. Marta Šporin je poskrbela za VRHUNSKE maske, igralci pa za nič manj VRHUNSKO interpretacijo likov. Fotograf Žiga Lupše in snemalec Nace Bevc sta poskrbela za super fotografije in film po dogodku. Aftermovie si lahko ogledaš tukaj https://youtu.be/iQbAxDT7vZU.

Delo je potekalo cel oktober, načrtovanje, izdelava rekvizitov, nabava materiala, srečanja in sestanki, galone popite kave in čaja, da ne govorimo o praznih škatlah piškotov Domačica, a rezultat govori zase! BRAVO in vse čestitke!

Ekipa letos je bila TOP! #samgreš #mašto #mclitija

« of 2 »