Zgodilo se je …. ULICA GROZE

Najstrašnejša noč v letu je za nami in z veseljam vam sporočamo, da smo preživeli. Letos sicer ne v hiši strahov ampak na ulici groze. V duhu razmer današnjega časa, smo si vseeno želeli izpeljati dogodek za noč čarovnic, zato smo se odločili, da ga prestavimo ven na dvorišče. Dela je bilo zato malo več kot ponavadi ampak nam je uspelo s pomočjo pridnih rok prostovoljk in prostovoljcev.

Na našem dvorišču se je cel teden dogajalo, postavljanje lesenega ogrodja za labirint, ovijanje s filcem, obešanje napisa, dekoriranje, …. Zadnji dan je bil namenjen še manjšim lepotnim popravkom. Cel teden smo izdelovali netopirje, pajke, reciklirali staro dekoracijo, iskali kostume in komaj čakali, da bo končno nedelja, ko bomo lahko dali naše delo na ogled in sprejeli obiskovalce. Tema ‘ulice groze’ so bile grozljivke oziroma njihovi liki.

V labirintu so obiskovalci in obiskovalke srečali duhca Robija, izginulega dečka, ki ga je domnevno odplavila narastla Sava. Kmalu po vstopu v labirint je izza kopalniške zavese kukala deklica iz filma ‘The Grudge’, pot se je nadaljevala mimo igrivega ‘Killer Clown-a’ in njegovih plišastih prijateljev, vse do skrivnostne Samare iz filma ‘The Ring’, ki je obiskovalce pozdravila s prihodom iz televizorja. Pot se je nadaljevala mimo sobe, kjer so izvajali eksorcizem iz filma ‘The Exorcist’. Še zadnji postanek v dnevni sobi ‘Freddy-ja Krueger-ja’ za vse pogumne duše in sprehod čez pokopališče za konec pred izhodom in obiskovalci in obiskovalke so bili rešeni groze in strašljivih krikov strahu.

Kako so potekale priprave in kaj se je dogajalo na dan dogodka, si oglej v videu na povezavi.

 

Najlepša hvala vsem sodelujočim prostovoljcem in prostovoljkam ter garačem in garačkam, ki so omogočili izpeljavo dogodka!!! Brez vas nam definitivno ne bi uspelo! Hvala tudi vsem obiskovalcem in obiskovalkam za pohvale in tople besede, upam da ste uživali ob sprehodu čez ‘Ulico groze’ in da se nam ponovno pridružite naslednje leto!