Unikatija – tržnica unikatnih izdelkov

 

Objavljamo razpis za že 16. Unikatijo, ki bo potekala v soboto, 27. maja od 16.00 do 20.00 pred Mladinskim centrom Litija, na Ponoviški cesti 12, 1270 Litija v okviru prireditve Štafeta kulture. Prijaviš se lahko s prijavnim obrazcem, ki ga pošlješ po pošti na naslov Mladinski center Litija, Ponoviška cesta 12, 1270 Litija, s pripisom Unikatija ali pa obrazec pošlješ preko elektronske pošte na naslov info@mclitija.si.

Poleg predstavitve ustvarjalcev in ponudbe unikatnih del želimo s tržnico na enem mestu združiti kreativne ljudi, ki bodo lahko med seboj izmenjali izkušnje in ideje, se družili ali pa si zgolj ogledali izdelke.
Prav tako je cilj projekta prepoznavnost avtorjev predvsem v lokalnem pa tudi v širšem merilu. S projektom UNIKAtija želimo podpreti predvsem lokalne mlade ustvarjalce, ki morebiti ne vedo, kako poskrbeti za promocijo (in prodajo) svojih blagovnih znamk oz. unikatnih del. Vsi sodelujoči bodo predstavljeni na Facebook strani projekta.

Na tej povezavi najdeš HUDO dobre informacije za registracijo osebnega dopolnilnega dela. Naš namen je namreč spodbujanje ustvarjalnosti in podjetništva!

Za prijavo pa potrebuješ še popolne informacije o razpisu in prijavni obrazec.