Prvomajske počitnice

Juhuhu, počitnice so tu! Za osnovnošolce in dijake smo v tednu od 26. aprila do 30. aprila pripravili nekaj počitniških dejavnosti, odprt je tudi DNEVNI CENTER*.

ŠPORTNO RAZVEDRILNE IGRE

10.00 – 13.00
V ponedeljek, sredo, četrtek in petek se nam lahko pridružiš na športno razvedrilnih igrah v parku na Stavbah.

MOBILNI MC V JEVNICI
14.00 – 17.00
V sredo se boste lahko z mladinskimi delavci in prostovoljci iz Mladinskega centra Litija družili na aktivnostih za mlade v Jevnici. Aktivnost smo poimenovali MOBILNI MC, ki bo sedaj stalnica v našem programu. Z mobilnim centrom bomo obiskovali različne krajevne skupnosti v naši občini ter tam pripravili aktivnosti in vsebine za mlade. Tokrat, kot že omenjeno, prihajamo v Jevnico. Dobimo se na nogometnem igrišču NK Jevnica, v sredo ob 14.00. Organizirane aktivnosti bodo potekale do 17.00.
Pridruži se nam tudi ti!

DNEVNI CENTER
13.00 – 20.00
Dnevni center bo v počitniškem tednu odprt od 13.00 do 20.00. Skupaj bomo igrali družabne igre, pogledali kakšen film in se družili na dvorišču pred MCjem.

*Vstop v dnevni center je dovoljen le zdravim osebam. Obvezna je uporaba maske in razkuževanje rok!
**Pridržujemo si pravico do spremembe programa in odpovedi aktivnosti v primeru poslabšanja epidemiološke slike ali zaostritve ukrepov za zajezitev širjenja okužbe z novim virusom SARS-COV-2 s strani Vlade RS.