PROJEKT INKUBATOR 4.0

 

Mladinski center Litija je partnerska organizacija pri projektu Inkubator 4.0. Namen projekta je pomagati mladim do kakovostne in osrečujoče poklicne poti v času 4. industrijske revolucije, ki jo zaznamujejo internet na vsakem koraku, mobilna tehnologija, digitalizacija in robotizacija.

V prvem letu izvajanja projekta je bilo vanj vključenih 20 brezposelnih mladih iz Litije in njene okolice. V tem času je zaposlitev našlo 5 udeležencev. Jeseni in v prvi polovici leta 2018 bomo začeli izvajati tretjo – zadnjo fazo projekta – vključitev  v Inkubator.

Tekom enomesečne vključitve v inkubator bodo nekateri udeleženci projekta delali na svojih družbeno odgovornih pobudah, s katerimi želijo olepšati bivanje v Litiji.

Prijavitelj projekta je Socialna Akademija. Projekt je sofinanciran iz Razpisa za spodbujanje aktivnega državljanstva mladih za večjo zaposlenost 2016-2018 (ESS).

Več informacij o projektu in možnosti vključitve najdete na spletni strani www.inkubator40.si

  • * Projekt Inkubator 4.0 – družbene pobude za večjo zaposlenost in boljšo prihodnost sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.