NATEČAJ FESTIVALA STIČNA 2018

 

Igraš ali poješ v (še) neuveljavljeni rock, jazz rock, etno rock, funky, fusion, punk, hip hop, elektronski ali kakšni drugi sodobni oz. alternativni skupini? Izkoristi priložnost in si s svojo avtorsko glasbo priigraj glavno nagrado – SAMOSTOJNI NASTOP NA FESTIVALU STIČNA 2019.

Kaj potrebuješ:

– Kratek opis tvoje skupine, v kateri nastopajoči ne smejo biti mlajši od 7 in starejši od 30 let. Prijavite se lahko tudi, če je v skupini le en član starejši od 30 let (po dogovoru z organizatorjem).

– Fotografijo skupine

Kriteriji ocenjevanja:

Med nastopajočimi skupinami bodo 23.11.2018 v BARu JAMA v STIČNI (v popoldanskih urah za mlajše od 18 let in v večernih urah za starejše) neodvisni glasbenik, predstavnik Kulturnega društva Stična in predstavnik JSKD RS OI Ivančna Gorica, ocenjevali zvočnost, ritem, dinamiko, besedilo (prednost je tako slovenski jezik kot dobra vsebina), izvajalsko tehniko, prepričljivost odrskega nastopa in seveda izvirnost skupine.

 

Izpolnite e-prijavnico: e-prijavnico s kratkim opisom ter
fotografijo skupine na 
oi.ivancna.gorica@jskd.si
NAJKASNEJE DO 9. 11. 2018!

INFO: JSKD Ivančna Gorica – Simona 030 703 314, oi.ivancna.gorica@jskd.si, Kulturno društvo Stična – Tina 040 525 280, info@kd-sticna.si

 

 

POGOJI PRIJAVE

Tekmovanja se lahko udeležijo skupine, ki igrajo rock, jazz rock, etno rock, funky, fusion, punk, hip hop, elektronsko in drugo sodobno oz. alternativno glasbo ter same ustvarjajo, iščejo nove poti in ustvarjalne možnosti. Prednost imajo še neuveljavljene oz. širše neprepoznavne skupine, ki ustvarjajo avtorsko glasbo. Na natečaj se lahko prijavijo vse skupine in posamezniki, ki delujejo samostojno ali v okviru šole, kulturnih zavodov in društev iz Slovenije in zamejstva oziroma vse skupine, v katerih so vsi člani ljubiteljski glasbeniki.

PRAVILA SODELOVANJA

Skupine s prijavo in njeno potrditvijo potrjujejo, da so seznanjene s pravili in pogoji Festivala Stična ter da jih v celoti sprejemajo. 
S prijavo in njeno potrditvijo skupina zagotavlja, da je resničen avtor pesmi. 
Vsi osebni podatki, ki jih ekipa posreduje prirediteljem razpisa, bodo varovani v skladu z zakonodajo o varstvu osebnih podatkov (ZVOP).
Organizator ne bo prevzel nobene pravne odgovornosti za kršenje avtorskih pravic s strani udeležencev tekmovanja.Sodelujoče skupine dovoljujejo fotografiranje in snemanje svojega nastopa.