MC AVANTURA za mlade

MC avantura za mlade je nov program, s katerim želimo mladim med 15. in 29. letom, omogočiti različne (zabavne, športne, izobraževalne, ipd) aktivnosti za kakovostnejše preživljanje prostega časa.

Program je zasnovan na aktivni participaciji mladih udeležencev. Vsak mesec bomo na Facebook-u in Instagram-u objavili anketo, preko katere bomo ponudli 3 različne vsebine. Z glasovanjem nam nato pomagaš, da izberemo tisto, ki je tebi najbolj všeč! Aktivnosti so za mlade brezplačne ali močno subvencionirane.

APRIL 2022

Ponudili smo obisk Tehnoparka Celje, Centra WOOP (trampolin) in Klub-a 300 (bowling). V prvem krogu sta bila izenačena Woop in Klub 300, v drugem krogu ste izbrali Klub 300. Tako se v petek, 15. aprila 2022 z minibusom izpred Mladinskega centra odpravljamo v Ljubljano na bowling. Zberemo se ob 15:30, avtobus odrine ob 16h. Izpred Klub-a 300 bo bus proti Litiji odpeljal ob 19:15. Strošek za udeležence je 5 €, vključuje pa prevoz in ceno steze ter čevljev. Hrano in pijačo udeleženci krijejo sami. PRIJAVE so obvezne in jih sprejemamo najkasneje do 13. aprila na info@mclitija.si. Mesta so omejena, zato ne odlašaj s prijavo in plačilom soudeležbe!