Iščemo okrepitve!

V Mladinskem centru Litija iščemo okrepitve!

Razpisujemo delovno mesto za mladinskega delavca/-ko.

K sodelovanju vabimo komunikativne, ustvarjalne, aktivne in izkušene mladinske delavce, ki bodo z nami soustvarjali mladinsko delo v Litiji.

Tvoje delo bo zajemalo predvsem delo z mladimi v dnevnem centru; pripravo vlog na javne razpise; izvajanje odobrenih projektov; koordiniranje in vodenje dela prostovoljcev; organiziranje, koordiniranje, izvajanje in promoviranje programov ter projektov na področju mladinske dejavnosti; sodelovanje z izvajalci mladinskih programov ter izvajanje svetovanja uporabnikom.

Kaj pričakujemo od tebe?

Vsaj 5. stopnjo izobrazbe, eno leto delovnih izkušenj in dobro poznavanje področja mladinskega dela. Za opravljanje dela potrebuješ tudi organizacijske in komunikacijske sposobnosti, vozniški izpit B kategorije, dobro znanje angleškega jezika in dobro obvladovanje dela z računalnikom.

Pogodbo bomo z izbranim kandidatom/ko sklenili za 2 leti s polnim delovnim časom ter 3 mesečnim poskusnim delom.

Vse, ki se najdete v opisu, izpolnjujete vse pogoje razpisa in želite postati del ekipe MC Litija nam na e-naslov: alenka.urbanc@mclitija.si pošljite svoj CV s spremnim pismom in dokazili, do vključno petka, 10. decembra 2021.

Dodatne informacije nudimo po telefonu med 9.00 in 14.00, na številki 051/428-012 ali preko elektronske pošte na info@mclitija.si.