UTRIP POLETJA v Mladinskem centru Litija

Dnevni center MC-ja je med poletnimi počitnicami (od 2.7. do 31.8.) odprt od ponedeljka do petka od 12.00 do 20.00. Pripravili smo nekaj organiziranih počitniških delavnic, ostale dni se lahko oglasiš na redne aktivnosti.

Tabor prostovoljcev

27.6. – 29.6. Kobarid

Te dni nas ni doma, smo na taboru z najbolj aktivnimi prostovoljci in kujemo načrte za prihodnost. Se vidimo julija, ko podremo šotore in se ukampiramo nazaj v Litijo.

TEDEN Z EVS PROSTOVOLJCI

2.7. – 6.7. od 16.00 do 20.00, MC Litija

Med ponedeljkom in petkom se pridruži našim EVS prostovoljcem na dvorišču pred našo hišo. Zate bodo pripravili različne športno družabne aktivnosti za kvalitetno preživljanje prostega časa.

DRUŽABNI PETKOVI VEČERI

Vsak petek od 6.7. do 25.8. ob 18.00, MC Litija

Pridruži se nam vsak petek zvečer na družabnem večeru. Skupaj bomo kuhali, gledali filme, poslušali glasbo in igrali različne družabne igre. Skratka poskrbeli bomo, da bodo petkovi večeri sproščeni in zabavni.

MUZIČAROVNIJA 2018

10.7. – 13.7., od 16.00 do 20.00, Vesela glasbena šola v MC Litija

Vesela glasbena šola prihaja v MC. Pridruži se Sabi Safić in njenim sodelavcem pri odkrivanju čarobnega sveta glasbe. Delavnica je primerna za vse starosti in vsak nivo predznanja. Prijavi se na info@mclitija.si, vsaj tri dni pred začetkom delavnice.

POSLIKAVA ŠKARPE PRED MCjem

16.7. – 20.7., od 16.00 do 20.00, MC Litija

V okviru dneva za spremembe smo škarpo pripravili na novo poslikavo. Sedaj je čas, da ji vdihnemo življenje. Vabljeni ste, da se nam pridružite pri grafitiranju in poslikavi v tednu med 16. in 20. julijem.

POLETNA PROGRAMERSKA ŠOLA

20.8. – 24.8., MC Litija

V današnjem času, ko nas obkrožajo računalniki in roboti, so digitalna znanja in razumevanje njihovega delovanja zelo pomembni pri vsakdanjih opravilih.

V poletni šoli programiranja bomo, v enem tednu, spoznali kako računalniška tehnologija vpliva na naše vsakdanje življenje, kje vse srečamo računalniške programe in si ogledali primere dobrih praks, spoznavali programske jezike ter napisali čisto pravi računalniški program.

#C #python #arduino #java #helloworld #code

BOBNARSKA DELAVNICA

27.8. – 29.8., od 17.00 do 20.00, MC Klub

Domen Malis si bo tudi letošnje poletje vzel čas za poučevanje mladih bobnarjev. Skupaj se boste lotili prvih zavihljajev s palčkami, ujeli ritem na bobnih in se do srede naučili vsaj eno skladbo.