Športno poletje 2019

Kot ste vajeni že iz prejšnjih let je tudi letos med poletnimi počitnicami za otroke in mlade na voljo pester športni program.

TENIS PARK AS

Kupone za tenis v Tenis parku AS dobiš v MC Litija od PON do PET od 12.00 do 21.00 in v KLIŠE-ju v času poletnih uradnih ur. Izposoja opreme za mlade do 15 let je brezplačna. Za starejše od 15 let je zaželjeno, da imajo svojo opremo.

ŠPORTNI TORKI in ČETRTKI

Vsak torek in četrtek od 2.7. do 29.8., na igrišču Rozmanov trg. Športi: nogomet, košarka, badminton, odbojka in druge družabno-športne igre.

TITI JOGA

Vadbo bo vodila Tina Pegan, dipl. antropologinja in kulturologinja, ki je svoje poslanstvo našla kot inštruktorica Hatha joge in Aerial joge ter Theta healing terapevtka. Prvo srečanje »poletnih jogijev« bo v MC Litija, 3.7.2019 ob 20.00. V kolikor nam bo vreme to dopuščalo bomo poletno jogo izvajali na prostem.

NOGOMET/KOŠARKA

Pogrešaš ekipne športe na prostem? Mladi igramo nogomet in košarko, vsak počitniški torek in četrtek na igrišču pri OŠ Gradec. Začnemo ob 19.00 in vztrajamo do teme. Pridruži se nam tudi ti!

VSE ŠPORTNE AKTIVNOSTI SO BREZPLAČNE!

Program pripravlja Mladinski center Litija, ZKMŠ Litija, v sodelovanju s KLIŠEjem in drugimi partnerji. Program sofinancira Zavod za šport RS Planica.