Covid ukrepi v MCju

Na žalost vam sporočamo, da z današnjim dnem, 16. 11. 2020, zapiramo dnevni center. Glede na nova zaostrovanja ukrepov, smo primorani našo dejavnost okrniti tudi mi. Močno upamo, da bo prepoved združevanja oseb veljala le 14 dni.

Za mlade že pripravljamo program, ki ga bomo izvajali v naslednjih dneh. Družili se bomo preko Discorda (klik na link: ) v spletnem MCju, še vedno gradimo virtualni MC v Minecraftu (klik na link za navodila https://mclitija.si/mc%c2%b2-streznik-odpira-svoja-vrata/) za preganjanje dolgčasa bomo reševali kvize z mednarodno noto in skupaj upali, da ta situacija čim prej mine. Točen razpored dogodkov objavimo kmalu!

Ostajamo dosegljivi po telefonu, med delavniki od 12h do 16h, na elektronsko pošto odgovarjamo dan in noč.

Še vedno nudimo brezplačno fotokopiranje in tiskanje za osnovnošolce, dijake in študente. Gradivo, ki ga želite natisniti, nam lahko pošljete na elektronski naslov info@mclitija.si, za prevzem se bomo dogovorili z vsakim posameznikom.

Tudi učna pomoč za osnovnošolce in dijake je še vedno na voljo, le preselila se bo na splet. Še vedno velja, da nam lahko po telefonu ali elektronski pošti sporočiš pri katerem predmetu in v kolikšnem obsegu potrebuješ pomoč, mladinski delavec pa bo dogovoril prvo uro srečanja z inštruktorjem. Učna pomoč je brezplačna, v kolikor pa se izkaže, da osnovnošolec oz. dijak potrebuje kontinuirano dodatno delo pa je učna pomoč sofinancirana. Višino sofinanciranja dogovarjamo z vsakim učencem posebej, saj vedno upoštevamo prav vse okoliščine (socialno stanje, motivacija in resnost pri učenju).

Ne glede na vse ukrepe, ki se jim moramo seveda prilagajati tudi mi, upamo, da boste ta čas vseeno preživeli kar se da produktivno in ustvarjalno, tudi v naši družbi!

Pazite nase!