Avdicija za kratki igrani film KARMA

Prostovoljec Yegor iz Španije, ki v Mladinskem centru opravlja svojo prostovoljsko službo v okviru Evropske solidarnostne enote, bo snemal kratki igrani film KARMA.

Yegor je začel s sestavljanjem svoje snemalne in podporne ekipe, zato bi potreboval tvojo pomoč!
Razpisuje avdicijo in sestanek za vse zainteresirane. Za vse tiste, ki bi se želeli umetniško udejstvovati, so na voljo tri igralske vloge – dve ženski (stari med 20 in 30 let) in moška vloga (star med 25 in 40 let) in za vse tiste, ki si le želite sodelovati ali opazovati nastajanje filma. Potreboval bo statiste, tehnike in pomočnike/-ce.
Zaželjeno je znanje angleškega jezika.

AVDICIJA bo potekala v petek, 26. 6. ob 17:00 in v soboto, 27. 6. ob 10:00 v dvorani kulturnega centra – Trg na Stavbah 8a, Litija.

Zgodba se dotakne treh mladih življenj, ujetih v krog ljubezenskih afer, prijateljstva, obrekovanj, … Ne, zgodba ni romantična komedija. Je zgodba z elementi kriminalke, ki poskrbijo za napetost in tisti občutek ”kr ne morm nehat gledat”.

Za več informacij lahko kontaktiraš Yegorja na castalye@gmail.com in 031 763 494 ali Mašo na masa.sorsak@mclitija.si in 051 443 410.